Prednosti 

Hitra dostava

Čas dostave 1-2 delovna dni

100% varen nakup

Plačujte varno, z najbolj
popularnimi metodami

Brezplačna poštnina

 ob nakupu nad 90€

Svetovanje ob nakupu

Z veseljem vam bomo
pomagali pri izbiri

 

Instagram

#butikbarvkolorina

Video vsebina

 
 

Blog

Mali nasveti, navodila in še veliko več.. Pozorno spremljajte naš blog :)

Osvežitev kuhinje z Vintage Paint barvami
Objavljeno: 21.03.2022
Kuhinja je del našega vsakdanjika in je prostor ,v katerem lahko preživimo ogromno časa...predvsem med kuhanjem! Zato je pomembno, da nam je naša kuhinja všeč in se v njej dobro počutimo. Skozi leta pa nam lahko prostor postane že kar malo zastarel in dolgočasen...kupovanje nove kuhinje pa prevelik in (pogosto) nepotreben strošek.

V tem članku vam bomo predstavili postopek in opisali, kaj vse potrebujete za uspešno prenovo kuhinje  z uporabo Vintage Paint barv! Osredotočili se bomo predvsem na barvanje kuhinjskih front, našli pa boste tudi informacije za barvanje pomivalnih strojev, hladilnikov, kuhinjskih ploščic...
 
PREBERI VEČ >
Dixie Belle Color Lab: Color Mixer & Match A Color
Objavljeno: 21.03.2022
Dixie Belle Mineral Paint ima skupaj s svojo Silk linijo v ponudbi preko 100 različnih odtenkov s katerimi lahko polepšamo, osvežimo in obnovimo površine, ki nas obdajajo. Ker pa je vseh barvnih odtenkov neskončno in včasih iščemo prav tiso, kar na žalost ni v ponudbi, pa Dixie Belle ponuja njihov t.i. laboratorij odtenkov v katerem si lahko namešate lasten odtenek iz kombinacije že namešanih odtenkov!
PREBERI VEČ >
Barvanje in šabloniranje ploščic v veži s Fusion Mineral Paint
Objavljeno: 02.02.2022
Po letih uporabe se lahko naveličamo barve, vzorcev in površin, ki nas obdajajo. In pogosto menjava takih površin predstavlja (pre)veliko finančno breme - predvsem menjava ploščic. No, z barvanjem lahko enostavno in ugodno osvežimo talne ali stenske ploščice in v prostor vnesemo novo energijo! Za barvanje ploščic s krednimi Vintage Paint barvami smo že pisali, sedaj pa je čas, da predstavimo še kako s primerno in pravilno pripravo površine prebarvamo ploščice tudi z uporabo akrilnih Fusion Mineral Paint barv!
PREBERI VEČ >
Vse pravice pridržane © Kolorina 2020, izdelava MMStudio
zapri Na spletnih straneh Kolorina.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.