Dixie Belle Color Lab: Color Mixer & Match A Color

Dixie Belle Mineral Paint ima skupaj s svojo Silk linijo v ponudbi preko 100 različnih odtenkov s katerimi lahko polepšamo, osvežimo in obnovimo površine, ki nas obdajajo. Ker pa je vseh barvnih odtenkov neskončno in včasih iščemo prav tiso, kar na žalost ni v ponudbi, pa Dixie Belle ponuja njihov t.i. laboratorij odtenkov v katerem si lahko namešate lasten odtenek iz kombinacije že namešanih odtenkov!

Dixie Belle na svoji spletni strani ponuja to zelo zanimivo reč: COLOR LAB! Ja, je res skoraj kot en velik laboratorij za mešanje barv in ustvarjanje barvnih kombinacij. Včasih si želimo preurejati pa si malo težko zamislimo kateri odtenek bi najbolje odgovarjal našemu prostoru. Ali pa nam je všeč tisti odtenek Honky Tonk Red ampak bi mogoče želeli kapljico roza v odtenku…Peony je pa že preveč roza… Kaj pa, če ta dva odtenka zmešamo? In če bi bil namešan odtenek še malo svetlejši?

Color Mixer omogoča mešanje do 3 različnih odtenkov in hkrat prilagajanje deleža posameznih odtenkov za še več unikatnih rezultatov. Omogoča tudi simbolni predogled namešanega odtenka na kosu pohištva za lažjo predstavo!

Poleg Color Mixer-ja se lahko igramo tudi z t.i. Match A Color funkcijo! Ta funkcija je res uporabna, če že imamo ključne elemente v prostoru okoli katerih bi gradili barvno paleto. Pa še enostavno je za uporabo: fotografijo prostora naložimo v okence za fotografijo in program nam predstavi celotno paleto odtenkov, ki se nahajajo v naši fotografiji!

Na paleti izberemo odtenek okoli katerega želimo graditi barvne kombinacije in program nam predstavi vse sam: katere Dixie Belle odtenke potrebujemo, da namešamo izbran odtenek in sorodne barve našega izbranega odtenka. Poleg tega pa nam ponudi tudi nabor odtenkov, ki jih lahko uporabimo okoli našega izbranega odtenka za ustvarjanje dinamike s harmoničnimi in komplementarnimi kontrasti!

Z Dixie Belle Color Lab-om bi se res lahko igrali cel dan in iskali popolne kombinacije za naš okus in dom!

Color Mixer najdete tukaj, Match A Color pa tukaj! Pa veselo igranje in eksperimentiranje v svetu barv!